Hei. Jeg heter Alexandra Emilie Dagfinrud, er 20 år og bor i Lofoten.  Det er et lite sted, men et nydelig sted med tanke på naturen. Jeg bor sammen med min samboer, min sønn, Emilian på 1 måned og vår hund. Jeg har fast blogget nå i 1 år, men på forskjellige plattformer. Først prøvde jeg meg på blogg.no også nouw.com, og nå er jeg her! Spent å se hvordan det går. Dere får ønske meg lykke til!

Det kan hende dere har vært inne på min gamle blogg, men for dere som ikke har det tenkte jeg å fortelle litt om meg selv. Jeg er en jente med mange drømmer. Det går nok ikke en dag uten at jeg fantaserer og drømmer. Har alltid hatt et ønske om å gjøre noe ut av meg selv, bidra og hjelpe andre. Jeg har hatt noen tøffe år med flere dødsfall i familien min, har vært sosialt utstøtt og slitt psykisk. Det hele startet for et år siden da jeg virkelig bestemte meg for å satse på blogg. Jeg merket fort at det å skrive om følelsene mine og det jeg gikk gjennom gjorde at jeg bearbeidet ting, som for eksempel sorg og følelsene mine bedre. Jeg oppdaget også at det var mange som satt i samme situasjon som meg, både eldre og unge. Jeg klarte å hjelpe andre ved å skrive om mine erfaringer, og mine følelser. Det var noe som ga meg så utrolig mye. Det var da jeg skjønte at blogg var noe jeg ønsket å jobbe med.

I tillegg så brenner jeg for mote, skjønnhet og interiør. Det har interessert meg i mange år. Husker på ungdomsskolen at elevene rundt meg spurte hvorfor jeg alltid pyntet meg. Jeg følte meg ikke pyntet, jeg var bare veldig interessert i hvordan jeg så ut. Det å sette sammen klesplagg, farger og former er noe jeg brenner for, og drømmer om at jeg en dag skal få mulighet til å designe et eget klesmerke. Det er mye jeg brenner for, og om du er spent eller nysgjerrig, håper jeg du følger meg videre.

Det har skjedd mye i livet mitt dette året, men det største var februar. Da fant jeg ut at jeg var 6 måneder på vei med min sønn. Et kort svangerskap hehe, men det føltes utrolig lenge med all ventingen. 20. mai kom min nydelige prins, Emilian. Vi kunne ikke vært mer lykkelige. Jeg er 20 år og har klart å etablert en familie, jeg kunne ikke vært mer lykkelig. Nå er det bare drømmene mine som gjenstår. Den største drømmen av alle å kunne leve av bloggen min med å hjelpe andre.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *